Litt om bobilkultur.

Det er mye Bobildama og Blindpassasjeren ikke visste om bobilkultur da vi skaffet Truls. Etter overnattingen i Tvedestrand, bega vi oss i retning Bø i Telemark. Vi vil gjerne installere et Cinderella-toalett i Truls i og med at ingen av oss er veldig keene på å tømme toalettet.

Det skal vi skrive mer om senere. Bobildama syntes det begynte å gå fint med kjøringen på E18. Hun var litt mer skeptisk da vi svingte av mot Bø. Da Blindpassasjeren kom litt ut av google maps slik at vi kom inn på en særdeles smal og svingete vei og der skiltene advarte mot trafikkfarlig strekning, begynte hun å lure på om Blindpassasjeren ikke bare hadde mistet synet, men også vettet.

Etter en kort stopp, og konsultasjon (les heftig diskusjon) hvor bobildame insisterte på å selv sjekke google maps  ble vi enige om at det var bare 1 km til vi kom på bedre vei, så vi fortsatte.

Når det gjelder bobilkultur, så burde noen skrive en masteroppgave i sosialantropolgi om dette.

Kanskje det er gjort allerede. En regel er at når en bobil møter en annen, så hilser en. Utfordringen var bare at vi møtte ørten bobiler på veien . Bobildama syntes at det var litt vanskelig av og til å hilse der hvor veien var veldig smal fordi  hun hadde mer enn nok med å holde hendene på rattet.

Vi bestemte oss for å ta inn på Beverøya Hytteutleie og Camping. Begge var spente på hvordan det var å rygge inn på plassen, og hvor mange som stod og så på. Det gikk veldig bra, og vi ble utrolig godt mottatt av de erfarne bobileierne.

Truls skulle kobles til strøm og vi trodde at vi hadde vært forutseende nok ved å kjøpe 25 meter strømkabel. Det fulgte også en overgang med bilen. Da Bobildama og Blindpassasjeren oppdaget at overgangen var feil, ble vi noe oppgitte. Ingen hadde fortalt oss at det fantes en hun- og han kobling.  Naboene var umiddelbart på plass for å hjelpe, og det hadde ikke gått lenge før vi hadde en riktig overgang som noen ikke hadde bruk for. Da lærte vi en ny viktig del om bobilkulturen. Alle har vi vært nye, og vi hjelper hverandre bestandig. Å bli tatt imot på denne måten er fantastisk, og kanskje vi alle har noe å lære fra bobilkulturen!

Etter et par fine dager i Bø, fikk vi bekreftet at Cinderella-toalett https://www.cinderellaeco.com/no-no/mobilehomes kan installeres i Challenger 260 https://www.challenger-bobiler.no. Happy wife happy life tenker Blindpassasjeren:)

Under finner du bilde fra Beverøya hytteutleie og camping.