Så ble det nytt toalett i Truls!

Verken Bobildama eller Blindpassasjeren har vært noe begeistret for tømmingen av toalettet i bobilen Truls. Blindpassasjeren har kjekt sagt at han skal gjøre det, men han er jo tross alt avhengig å få litt instruksjoner om hvor han skal tømme, og det innebærer jo at Bobildama må være ledsager, og da er vi kanskje like langt. Derfor var det en klar forutsetning at det skulle anskaffes et Cinderella forbrenningstoalett. Den store utfordringen var imidlertid at alle som stod oppgitt som mulige steder å foreta installasjonen, hadde lange ventelister til etter sommeren. Bobildama kastet seg over lista over leverandører, og etter noen telefoner, fikk vi napp hos Caravan & Bil Bø AS og etter en inspeksjon for å finne ut om det lot seg gjøre, fikk vi dato for den store happeningen. 

Vi hadde leid oss hytte i Bø med internett for å ha hjemmekontor mens installasjon av Cinderella ble gjort på bobilen Truls. Tirsdag 25. mai kl. 08.00 troppet vi opp. Det tok 2 dager, men Tor Inge som jobber hos Caravan & Bil Bø AS gjorde et fantastisk flott arbeid, og du kan ikke se noen inngripen i baderommet. Røret er ført ut i lasterommet og opp på taket.

Så hvorfor heter forbrenningstoalettet Cinderella? Det er jo egentlig ganske logisk, på engelsk er Cinderella navnet til Askepott, og det passer jo, for alt du gjør, brenner opp og blir til aske som er helt ren, og kan kastes hvor som helst.

Dyrt var det, men vi er enige om at det var verdt hver eneste krone. Vi skal aldri mer tømme en toalettkassett! Tusen takk til Tor Inge Fossheim for fantastisk utført arbeid og som har bidratt til at vi får mange flotte bobilferier og tusen takk til Camilla og alle andre som jobber på Caravan & Bil Bø AS for god service. Vi fikk til og med låne en bil av de mens vi ventet på at bobilen Truls skulle få sin Cinderella!