Når du er avhengig av batteri for å grille!

Vi har her tidligere på bloggen beskrevet vår kullgrill Lotus. Den er vi fortsatt fornøyd med, men vi oppdaget en utfordring da vi var på tur sammen med våre venner. Bobildama var ganske fornøyd da vi skulle fyre opp grillen, og vise dem hvor fint dette fungerte. Grillen veier i underkant av 4 kilo og er lett å ta med på tur. I trygg forvissning satte bobildama fyr på tenngelen og vi forventet at lukten av grilling skulle spre seg. Mange fyrstikker ble brukt uten forventet resultat. Våre campingvenner stod rundt grillen og ventet på mirakelet. Ingenting skjedde og det føltes en smule kleint da vi hadde skrytt av vidundergrillen. Grillen var like kald og tilbehøret begynte å bli ferdig. Det vi ikke visste var at batteriene som driver viften slik at tenngeleen og kullet tar fyr var slutt. Vi hadde jo ikke tenkt på at man måtte ha med et arsenal med batterier, og vennene våre hadde heller ikke med ekstra batterier. En av dem var villig til å ofre batteriene til mooveren til campingvognen, men det syntes vi var å gå for langt. Det hele endte med at vi takket ja til å legge grillmaten vår på gassgrillen til våre campingvenner. Vi vurderer nå å gå til anskaffelse av gassgrill.

Bilde av Lotus Grill